Primarul Daniel Cristian Stan, la Bazar Tv: „Nu mi-ar plăcea reînființarea USL”

in Administrație by
Banner

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, Secretar Executiv al PSD Dâmbovița, nu vede o soluție în reînființarea USL.

Prezent în emisiune „Punctul pe i” de la Bazar Tv, Daniel Cristian Stan a transmis că nu ar vrea să se ajungă la liste comune de consilieri PNL și PSD. De asemenea, acesta a mai spus că nu și-ar dori reînființarea USL, proiectul fiind doar o „ciorbă reîncălzită” , care nu ar ajuta la rezolvarea problemelor din politica românească. Edilul șef a mai amintit că după câștigarea alegerilor din 2012, proiectul USL nu a mai avut nicio altă realizare.

Eu sper să nu ajungem să avem liste comune de consilieri cu cei de la PNL. Nu mi-ar plăcea reînființarea USL, pentru că, așa cum s-a dovedit la vremea aceea, au fost câștigate alegerile și după aceea nu ai putut să mai ai unitate în Consiliul Local. Eu în momentul acesta sunt deschis dialogului. Nu sunt deschis însă la faptul că funcționar public prezintă de la tribuna unui partid politic anumite lucruri, ceea ce este ilegal. Totuși, nu cred că este momentul să începem acum o dispută politică, cetățenii nu ar aprecia asta. La alegeri va înțelege toată lumea ce se întâmplă, oamenii au deja o părere formată.

Banner