Chinidia joacă azi cu CFR Cluj

in Sport by
Banner

    Echipa din Târgoviște va întâlni astăzi CFR Cluj, la Ploiești (ora 18.30), într-un meci din etapa a patra a Superligii. În runda anterioară, Chindia a remizat cu Farul, în deplasare, în timp ce adversarul de astăzi s-a impus în fața celor de la CS Mioveni, 4-2. Cornel Dinu este incert pentru jocul de astăzi, Cristian Cherchez accidentat, iar Marco Dulca a semnat cu FCSB. 

Iată declarațiile antrenorului Chindiei, Adrian Mihalcea, înaintea plecării spre Ploiești:

„Jucăm contra campioanei, va fi un meci extrem de dificil. Întâlnim o echipă bună, experimentată, cu un lot numeros. Suntem pregătiți, venim după un rezultat bun, știm la ce să ne așteptăm. Trebuie să muncim, să alergăm mult și să câștigăm cât mai multe dueluri, pentru că doar așa le putem pune probleme. Sunt încrezător că putem obține un rezultat pozitiv. Obiectivul nostru este să adunăm puncte. Din păcate, avem probleme serioase de lot pentru meciul cu CFR. Încercăm să recuperăm din jucătorii accidentați până la ora jocului. Va fi doar o situație de moment, sunt convins că săptămâna viitoare vor mai veni jucători. Așteptăm suporterii la stadion, avem nevoie de susținerea lor”

    Biletele pentru meciul de astăzi pot fi procurate online, de pe myticket.ro, sau de la casele stadionului din Ploiești, începând cu ora 10.00.

Banner