Locurile de joacă pentru copii, pe agenda administrației din Titu

in Actualitate/Administrație by
Banner

Renăscut din propria cenușă, orașul Titu devine, pe zi ce trece, un orășel cochet, îngrijit, lăsând în urmă imaginea târgului de provincie prăfuit sau pe cea a orașului muncitoresc – fantomă, prăbușit după 1989.

Investițiile majore, în infrastructura orașului și nu numai, au făcut ca Titu să (re)devină un adevărat pol de dezvoltare pentru sudul județului.

Venit din mediul privat, reținut în declarații triumfaliste, primarul Niculae este mai puțin preocupat de politic, dar se dovedește a fi un gospodar eficient – cel puțin asta se poate deduce din sprijinul pe care, la scrutinele anterioare, l-a avut din partea electoratului din oraș.

Și pentru că este vacanța de vară, preocupările administrației orășenești nu puteau ocoli investițiile care au drept beneficiari copii, așa încât modernizarea locului de joacă situat in Parcul Orășenesc apare cât se poate de firească.

De altfel, programul de investiții al administrației publice locale a inclus ți în 2022 lucrări de reabilitare şi modernizare a locurilor de joacă din oraş.

În paralel cu achiziționarea de noi dotări, vor fi recondiționate şi dispozitivele deja existente, care sunt încă în stare de funcționare, astfel încât copii din Titu să aibă la dispoziție cât mai multe locuri de joacă ce le sunt destinate .

SURSA & foto: Gazeta de Titu

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.