Corneliu Ștefan: peste 1,38 miliarde de lei vor fi investiți în proiectele dâmbovițenilor

in Actualitate/Politică by
Banner

Soluțiile de care comunitățile locale au nevoie, investițiile in Dâmbovița în plină criză economică, Programul Național Anghel Saligny, au fost doar câteva dintre temele abordate în cadrul întâlnirii de ieri dintre șeful PSD Marcel Ciolacu și liderii PSD Dâmbovița.

Primarii sunt cei care, zi de zi, iau contact direct cu problemele oamenilor. Tot de la primari vin și soluțiile de care comunitățile locale au nevoie.

Despre toate acestea am discutat cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, la întâlnirea avută ieri cu reprezentanții ai administrațiilor locale din Dâmbovița.

Criza economică pune presiune pe fiecare primărie, însă cu proiecte bine gândite și investiții atrase în localitățile noastre putem atenua din efectele acesteia.

Un bun exemplu este Programul Național „Anghel Saligny”!

Vor intra peste 1,38 miliarde de lei în județul nostru și în economiile locale, bani care vor fi investiți în proiectele de care dâmbovițenii au nevoie.

Totodată, primarii au primit asigurări că, la nivel guvernamental, se caută soluții pentru a trece mai ușor peste aceaste probleme, măsuri care vor veni în sprijinul dâmbovițenilor, precum și al autorităților locale„, afirmă președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan.

Sursa și foto: Facebook Corneliu Ștefan

Puteți urmări conferința de presă a liderilor PSD de la Târgoviște aici.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.