Deputatul Carmen Holban, prezentă la Reuniunea Zonală a Femeilor Social Democrate de la Mamaia

in Politică by
Banner

Femeile social democrate s-au întrunit în stațiunea Mamaia, la Reuniunea Zonală. La evenimentul de la malul mării a participat și deputatul PSD, Carmen Holban, care a transmis pe pagina sa de socializare că rolul femeilor este deosebit de important pentru îndeplinirea obiectivelor din administrație și politică. La eveniment a participat și președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Administrația și politica sunt două domenii în care, indiscutabil, doamnele și domnișoarele au o contribuție majoră. Este recunoscut faptul că prezența unei femei asigură stabilitatea de care orice sistem are nevoie pentru a evolua. Sănătatea și educația sunt alte două subiecte pe care, alături de colegele din PSD Dâmbovița, le discutăm zilele acestea la Reuniunea Zonală a Femeilor Social Democrate de la Constanța.

Toate sistemele sunt perfectibile și întotdeauna este loc de mai bine, rolul femeilor fiind însă determinant în atingerea tuturor țintelor propuse. Mulțumim colegelor noastre încă o dată pentru organizarea acestui eveniment, astfel de întâlniri fiind mai mult decât oportune pentru soluționarea rapidă a problemelor zilelor noastre”, a transmis deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

Banner