FC Pucioasa și-a anunțat obiectivul pentru sezonul următor din Liga a 3-a

in Sport by
Banner

În stagiunea precedentă, FC Pucioasa a reușit cel mai bun sezon din istorie, terminând pe locul 2 în clasamentul Ligii a 3-a. A urmat confruntarea barajului pentru promovarea în Liga a 2-a, cu CSM Slatina, în care vulturii din Dealul Patranei au cedat de două ori cu același scor, 2-0.  

Prezent în emisiunea „Sport Bazar” , antrenorul formației FC Pucioasa, Vasile Bârdeș, a transmis că primul obiectiv pentru sezonul următor rămâne accederea în play-off-ul Ligii a 3-a, după care, dâmbovițenii vor țintii clasarea pe unul dintre primele două locuri, care duc la barajul pentru promovarea în eșalonul secund al fotbalului românesc.

Echipa pregătită de Vasile Bârdeș și Cosmin Toboșaru va avea reunirea lotului la jumătatea acestei luni.

Pe 18 iulie avem reunirea lotului. Vom avea și un cantonament de pregătire, tot la Pucioasa. Avem condiții foarte bune, așa că nu ar avea rost să ne deplasăm în altă parte. Obiectivul principal al nostru este acela de a produce tinere talente. Nicio satisfacție nu poate fi mai mare decât de a-ți vedea fostul jucător că evoluează în ligile superioare. Evident, avem și noi ca obiectiv să prindem primele patru locuri, acesta a fost și obiectivul impus sezonul trecut. Așa că ținta noastră este aceeași, dar ne dorim să facem aceeași figură, să prindem primele două locuri și să jucăm iar barajul pentru promovare” , a transmis Vasile Bârdeș, în studioul Bazar TV.

Banner