fbpx

Platformă de știri și opinii

Infrastructură educațională (preșcolari) nouă, la „Sagricom”, cel mai tânăr cartier al Târgoviștei

in Actualitate/Administrație by
Banner

Cartierul „Sagricom” din Târgoviște, cel mai nou cartier al orașului, situat la limita teritorială dintre municipiul reședință de județ, din Dâmbovița, și comuna Ulmi, continuă să se dezvolte. Administrația publică de la Târgoviște a anunțat, într-o conferință de presă (n.red- 7 iunie 2022), că în cartierul „Sagricom” infrastructura educațională, mai ales cea pentru preșcolari, începe să prindă contur.

În zonă a fost construită o grădiniță, printr-un parteneriat între Primăria Târgoviște și Ministerul Educației. „O treime din costurile de construcție si terenul pe care a fost ridicată clădirea, reprezinta contribuția administrației locale Târgoviște, în acest parteneriat”, a declarat primarul Cristian Stan.

În zonă, chiar în imediata vecinătate a grădiniței, ce va deveni funcțională în anul școlar 2022-2023, va fi construită și o creșă, a mai anunțat primarul Târgoviștei.

Noua grădiniță din „Sagricom” are o suprafată de 720 de mp și va găzdui trei grupe de copii. În zonă, administrația locală defășoară și ample operațiuni de asfaltare. De asemenea, primarul Târgoviștei a afirmat că și blocurile ANL, ce se ridică în zonă, speră că vor fi finalizate în curând. Întregul cartier este format din blocuri de tip ANL, cartierul fiind locuit cu preponderență de familii de tineri.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top