fbpx

Platformă de știri și opinii

Universitatea „Valahia” din Târgoviște, acord de colaborare cu Universitatea Bohemiei de Sud (Republica Cehă)

in Actualitate/Educație by
Banner

Universitatea „Valahia” din Târgoviște, unica instituție de învățământ superior din județul Dâmbovița, își extinde parteneriatele de colaborare cu alte universități din Europa. La Târgoviște, a fost semnat un nou acord de colaborare, între univeristatea târgovișteană și Universitatea Bohemiei de Sud, din Republica Cehă.

Sursa foto articol: Universitatea „Valahia”

„O delegație a Universității Bohemiei de Sud din Republica Cehă se află într-o vizită de două zile în România. Cu acest prilej, au fost consolidate relațiile de colaborare dintre Universitatea „Valahia” din Târgoviște și Universitatea Bohemiei de Sud, prin semnarea de către rectorii celor două universități a unui Acord de cooperare interuniversitară.

Acordul semnat astăzi, 6 iunie 2022, prevede dezvoltarea colaborării în domeniul educațional și al cercetării științifice,  derularea unor schimburi de studenți, profesori și cercetători, programe comune de studii, învățământ la distanță, școli de vară, programe internship pentru studenți,  organizarea de manifestări științifice și culturale, conferințe, simpozioane în parteneriat.

Tot în cadrul întâlnirii a fost semnat un Acord bilateral în cadrul Programului Erasmus+.

Au transmis reprezentanții Universității „Valahia”. Instituția de învățământ superior a aniversat, în primele zile ale lunii iunie 2022, trei decenii de la înființare.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top