Platformă de știri și opinii

Târgoviște: Primăria anunță că lucrările de reabilitare a Bulevardului „Regele Carol I” sunt aproape finalizate

in Actualitate/Administrație by
Banner

Una dintre cele mai importante artere rutiere din municipiul Târgoviște este foarte aproape de momentul în care lucrarea de reabilitare va fi finalizată. Bulevardul „Regele Carol I”, din zona centrală a orașului, a fost reabilitat, cu ajutorul fondurilor europene, într-un proiect mai amplu, ce este implementat de administrația locală, un proiect ce presupune atât reabilitări stradale cât mai ales îmbunătățirea parcului auto, pentru transportul în comun de la nivelul orașului.

Foto articol: Bulevardul „Regele Carol I”, Târgoviște (sursa foto- Cristian Stan/Facebook)

Lucrările de reabilitare care vizează Bulevardul Regele Carol I din municipiul Târgoviște se apropie de final! La această dată, cu excepția sensului giratoriu de la intersecția cu bulevardul I.C. Brătianu, au fost deja turnate cele 2 straturi de asfalt pe întreaga stradă și se ridică la cotă ultimele capace de canalizare.

Intervențiile au presupus refacerea integrală a părții carosabile, inclusiv a terasamentului, turnarea a 2 straturi de asfalt, dar și refacerea trotuarelor, inclusiv înlocuirea bordurilor existente, deteriorate, cu borduri de granit.

Totodată, în zona trotuarului, s-a realizat canalizație pentru cabluri tip NetCity în vederea introducerii în subteran a tuturor rețelelor deținătorilor de utilități.”

A anunțat edilul șef al orasului, Cristian Stan, în data de 6 iunie 2022.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top