Platformă de știri și opinii

Descindere politie

Șapte bărbați au fost reținuți de polițiști, după ce au provocat un adevărat război stradal, la Scheiu de Sus, în Dâmbovița

in Actualitate by
Banner

Polițiștii dâmbovițeni au reținut, pentru 24 de ore, nu mai puțin de 7 bărbați. În urmă cu o săptămână, în data de 31 mai, aceștia au provocat un scandal imens, în plină stradă, în localitatea dâmbovițeană Scheiu de Sus. În urma conflictului violent, în care au fost implicate două grupuri de bărbați, mai multe mașini au fost avariate.

Conform celor declarate de polițiștii de la IPJ Dâmbovița:

„La data de 6 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, au reținut, pentru 24 de ore, șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 46 de ani, aceștia fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, fapte prevăzute de Codul Penal.

Bărbații sunt bănuiți că, la data de 31 mai a.c., în jurul orei 20.10, în timp ce se aflau în localitatea Scheiu de Sus, în zona unui magazin, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat reciproc și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Totodată, în timpul conflictului, ar fi fost provocate distrugeri unei autoutilitare și unui autoturism.

Foto articol-Imagine cu un caracter ilustrativ

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top