Platformă de știri și opinii

Saptămână mai liniștită, la ISU Dâmbovița. Pompierii nu au avut de intervenit „decât” la 52 de evenimente

in Actualitate by
Banner

Ultimele 7 zile au fost mai liniștite pentru pompierii de la ISU Dâmbovița, în comparație cu alte perioade ale anului. Cei de la ISU nu avut decât 52 de evenimente, la care au intervenit, comparativ cu alte perioade din an, când intervențiile la evenimente au fost și de ordinul sutelor, într-o singură săptămână.

Sursa colaj foto- ISU Dâmbovița

Conform ISU Dâmbovița:

„În perioada 30 mai – 5 iunie a.c., echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au acționat la 52 evenimente: 5 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, mijloace auto etc.), 7 acţiuni la accidente rutiere, 1 acţiune pentru descarcerarea unei persoane, 1 acţiune pentru asanare muniție, 2 acțiuni pentru evacuare apă, 14 acţiuni pentru asistența persoanelor şi 22 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (deblocări de persoane, salvări animale, asigurare evenimente publice etc.). De asemenea, echipajele SMURD au fost solicitate şi au intervenit la 230 de cazuri medicale.

Totodată, echipajele din cadrul subunităților de intervenție au executat 5 misiuni de recunoaștere, 12 acțiuni de informare în localitățile din raioanele de intervenție, 2 exerciții cu forțe în teren pentru antrenamentul forțelor de intervenție, precum și 25 acțiuni de verificare la secțiile de ATI ale unităților spitalicești de pe raza județului Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top