Karatiștii de la CS Târgoviște vor fi prezenți la Campionatul European din Croația

in Sport by
Banner

Elevii pregătiți de Ionuț Munteanu sunt gata să aducă medalii pentru Târgoviște! În perioada 8 – 11 iunie 2022 va avea loc Campionatul European de karate pentru cadeți, juniori și seniori,  găzduit în Croația. La această ediție s-au calificat cinci sportivi de la CS Târgoviște.

Invitat în emisiunea „Sport Bazar” , antrenorul de karate de la Clubul Sportiv Târgoviște, Ionuț Munteanu, a prezentat sportivii care vor evolua la acest turneu final pentru gruparea dâmbovițeană.

(foto Ionuț Munteanu)

„Vreau să menționez faptul că cinci sportivi din cadrul Clubului Sportiv Târgoviște s-au calificat la Campionatul European de Karate, competiție ce se va desfășura în Croația, care va avea loc în perioada 8 – 11 iunie 2022. Avem la minicadeți pe Anastasia Dinu, o mai avem la cadeți pe Ștefania Huiu, o sportivă veche. La juniori îl avem pe Răzvan Stanciu, care va participa și la seniori la proba kobudo. De asemenea, va mai fi și Andreea Geană, o sportivă care practică la clubul fratelui meu, Vasile Munteanu, în Londra. La această ediție a Campionatului European ea va reprezenta clubul CS Târgoviște. Nu în ultimul rând, îl vom mai avea și pe seniorul nostru, Octavian Pomârleanu, un sportiv cu multă experiență, dar și cu multe performanțe obținute.  Ne antrenăm aproape zilnic pentru aceste turnee, evident și în week-enduri” , a transmis Ionuț Munteanu, antrenor de karate de la Clubul Sportiv Târgoviște.

Sportivii de la CS Târgoviște au ca obiectiv obținerea celor mai bune rezultate în cadrul acestei întreceri.

Banner