fbpx

Platformă de știri și opinii

(Foto) „Zilele județului Dâmbovița”: Ziua a 4 – a încheiată cu un spectacol de sunet și culoare, la Turnul Chindiei. Ce urmează, în ultima zi a evenimentului

in Actualitate/Administrație/Cultură by
Banner

Sărbătoarea „Zilele Județului Dâmbovița”, organizată de CJ Dâmbovița, se apropie de final. În finalul celei de-a 4-a zi a evenimentului, din cele 5 dedicate acestuia, organizatorii au programat un spectacol de sunet și lumină, în incinta Complexului Muzeal „Curtea Domnească” din Târgoviște, un eveniment la care au luat parte câteva mii de târgovișteni.

Sursa foto articol: Corneliu Ștefan/ facebook

„Turnul Chindiei” monument ce a fost redeschis pentru public cu această ocazie, după un amplu proces de restaurare, a fost vedeta zilei. Pe monument au fost proiectate mai multe imagini spectaculoase, ce au redat o parte din istoria locului, iar în imediata vecinatate a monumentului ziua a fost încheiată cu un concert.

„O zi plină de evenimente s-a încheiat, urmează o alta la fel de frumoasă!🙌 Direcția 5 și Provincialii au făcut Curtea Domnească să răsune, iar show-ul de lasere a luminat Turnul Chindiei, spectacol la care au asistat mii de târgovișteni și dâmbovițeni.

Mâine seară vă așteptăm cu un alt nume mare al muzicii, de data aceasta al muzicii populare. 📣 De la ora 18.00, pe scena din Curtea Domnească, sub bagheta maestrului 𝑵𝒊𝒄𝒐𝒍𝒂𝒆 𝑩𝒐𝒕𝒈𝒓𝒐𝒔, 𝑶𝒓𝒄𝒉𝒆𝒔𝒕𝒓𝒂 𝑷𝒐𝒑𝒖𝒍𝒂𝒓𝒂̆ 𝑳𝒂̆𝒖𝒕𝒂𝒓𝒊𝒊 va susține un concert unde se vor regăsi cele mai cunoscute cântece ale folclorului nostru!

𝑉𝑎̆ 𝑎𝑠̦𝑡𝑒𝑝𝑡𝑎̆𝑚!𝐶𝑢𝑟𝑡𝑒𝑎 𝐷𝑜𝑚𝑛𝑒𝑎𝑠𝑐𝑎̆, 𝑜𝑟𝑎 𝟏𝟖.𝟎𝟎 !𝑁𝑖𝑐𝑜𝑙𝑎𝑒 𝐵𝑜𝑡𝑔𝑟𝑜𝑠 𝑠̦𝑖 𝑂𝑟𝑐ℎ𝑒𝑠𝑡𝑟𝑎 𝑃𝑜𝑝𝑢𝑙𝑎𝑟𝑎̆ 𝐿𝑎̆𝑢𝑡𝑎𝑟𝑖𝑖!𝐿𝑎 𝑀𝑢𝑙𝑡̦𝑖 𝐴𝑛𝑖, 𝐷𝑎̂𝑚𝑏𝑜𝑣𝑖𝑡̦𝑎!𝐿𝑎 𝑀𝑢𝑙𝑡̦𝑖 𝐴𝑛𝑖 𝑡𝑢𝑡𝑢𝑟𝑜𝑟 𝑑𝑎̂𝑚𝑏𝑜𝑣𝑖𝑡̦𝑒𝑛𝑖𝑙𝑜𝑟!”

A anunțat Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița, instituția ce organizează „Zilele Județului Dâmbovița”.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top