fbpx

Platformă de știri și opinii

„Maratonul tradițiilor dâmbovițene” a avut loc la Târgoviște, cu ocazia „Zilelor Județului Dâmbovița”

in Actualitate/Administrație/Cultură by
Banner

Una dintre manifestările importante, incluse în programul amplu al evenimentului „Zilele Județului Dâmbovița” (1-5 iunie 2022), este și „Maratonul tradițiilor dâmbovițene”. În data de 2 iunie, zeci de copii și tineri au umplut platoul din Piața „Tricolorului”, din centrul Târgoviștei, performând în fața celor ce au trecut prin zona centrală a orașului.

Sursa foto articol: Corneliu Ștefan/facebook

Ansamblurile folclorice au dansat și cântat, în fața locuitorilor orașului, într-un program de folclor autentic dâmbovițean.

Avem cele mai frumoase tradiții și obiceiuri, iar acestea sunt duse mai departe de cei mai frumoși și cuminți copii! Astăzi, cu ocazia „𝐙𝐢𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚”, 𝐢̂𝐧 𝐏𝐢𝐚𝐭̦𝐚 𝐓𝐫𝐢𝐜𝐨𝐥𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢, se desfășoară „𝑴𝒂𝒓𝒂𝒕𝒐𝒏𝒖𝒍 𝑻𝒓𝒂𝒅𝒊𝒕̦𝒊𝒊𝒍𝒐𝒓 𝑫𝒂̂𝒎𝒃𝒐𝒗𝒊𝒕̦𝒆𝒏𝒆”!🇷🇴 Avem o moștenire bogată și ne mândrim cu acest lucru!👏 Obiceiurile noastre sunt puse în valoare și duse mai departe.#𝐹𝑒𝑙𝑖𝑐𝑖𝑡𝑎̆𝑟𝑖 𝑡𝑢𝑡𝑢𝑟𝑜𝑟 𝑐𝑜𝑝𝑖𝑖𝑙𝑜𝑟!

A anunțat Corneliu Ștefan, președinte al CJ Dâmbovița, instituția ce organizează și care a inițiat proiectul „Zilele Județului Dâmbovița”.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top