Platformă de știri și opinii

Deputatul Daniel Blaga acuză: „Județul Dâmbovița a devenit material de glume”, din cauza celor de la PNL și PSD

in Politică by
Banner

Deputatul dâmbovițean Daniel Blaga (USR) spune, într-un comentariu acid, postat pe propria pagină dintr-o rețea sociala, că județul Dâmbovița a ajuns să fie „<<material>> de glume la nivel național”, după ultimele gafe comise chiar de reprezentanții de frunte ai PNL și PSD Dâmbovița. Șeful PNL Dâmbovița, Virgil Guran, rezolvă probleme din Dâmbovița cu băutură și lăutari, iar cel al PSD Dâmbovița, Cornel Ștefan, se laudă cu realizări care nu există, spune Daniel Blaga.

Foto-Daniel Blaga (Arhivă)

În ultimele zile, județul Dâmbovița a devenit „material” de glume pentru presa centrală. Vinerea trecută, „artizan” a fost președintele PNL Dâmbovița, domnul Virgil Guran, care a declarat cu nonșalanță faptul că „rezolvă” problemele interne cu ajutorul băuturii și a lăutarilor. Ieri, președintele CJ, domnul Corneliu Ștefan, a ținut să fie și el (din nou) în prim plan, anunțând cu surle și trâmbițe pe pagina personală a domniei sale faptul că noul pod care desparte comunele Corbii Mari și Odobești a fost inaugurat. Lucru lăudabil de altfel, căci e nevoie de astfel de proiecte…atâta doar că informațiile prezentate nu „se pupă” deloc cu realitatea.

Foto- Podul controversat de la Corbii Mari (sursa foto- Corneliu Ștefan/Facebook)

!🚧 Finanțat prin „celebrul” PNDL, podul trebuia să aibă, conform contractului de achiziție a proiectului, o lățime de 9 metri, să fie realizat pe 2 benzi și să coste 6.4 milioane de lei. În realitate, podul (decopertat anul trecut cu ajutorul unei bormașini, spre „deliciul” internauților) are acum o lățime de doar 7 metri, e realizat pe o singură bandă și a presupus un cost de 9.4 milioane. Firește, se întâmplă uneori ca, din motive obiective, costul unui proiect să depășească estimarea. 3 milioane reprezintă o sumă uriașă însă iar partea cea mai proastă nu-i nici măcar asta…ci faptul că domnul Ștefan NU poate să spună de ce au fost cheltuiți suplimentar acești bani. „Nu știu dacă e cu 50% mai mare sau mai mic”, se apără domnul președinte iar întrebarea mea e una singură, aici: cine ar trebui atunci să știe și cine ar trebui tras la răspundere?📉 Bătând în retragere după articolul publicat în Libertatea (link în primul comentariu), << n.red.click aici, pentru detalii>> oficialii Consiliului Judeţean dau vina pe proasta comunicare de pe Facebook, însă neregulile descoperite de către jurnaliști sunt în continuare „evitate”. Pesemne că podul e mai mic și mai îngust…pentru că ar avea „picioare scurte”.

A scris Daniel Blaga, pe pagina sa de facebook.

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top