fbpx

Platformă de știri și opinii

Primarul Târgoviștei, apel către localnici pentru a își vota orașul, în cadrul concursului „Destinația Anului”

in Actualitate/Administrație/Travel by
Banner

Edilul șef de la Târgoviște, Cristian Stan, face încă un apel către locuitorii orașului, dar nu numai către aceștia, de a participa, printr-un vot, la concursul „Destinația anului, în România”, ediția din 2022. Cristian Stan spune că orașul Târgoviște conduce, momentan, în preferințele publicului (număr de voturi), dar că este necesară o mobilizare și în ultima săptâmână de vot, pentru ca orașul să câștige acest titlu.

Un titlu pe care îl merită, mai spune primarul Târgoviștei.

Foto-Cristian Stan (Arhivă)

„Suntem în față

Foto articol- Imagini din Târgoviște ( Sursa-Cristian Stan/FB)

La mai puțin de o săptămâna distanță de finalul competiției, Târgoviște CONDUCE în „bătălia” cu Brașov și Iași pentru a-și asigura titlul „Destinația Anului” – categoria CITY BREAK. E o întrecere foarte strânsă, cu mai puțin de 1.000 de voturi între orașele finaliste

CUM AR FI să câștigăm?! O mândrie pentru toți târgoviștenii, pentru toți dâmbovițenii și pentru toți cei care iubesc Cetatea, care apreciază și recunosc frumoasa transformare din ultimii ani.De aceea, orice vot de azi până pe 31 mai contează mult. Haideți să ne mobilizăm și să păstrăm Târgoviște pe locul 1 – intrați pe www.destinatiaanului.ro și votați pentru TÂRGOVIȘTE❤️??

E foaaaarte simplu”

A transmis edilul șef de la Târgoviște, pe pagina sa de facebook.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top