Platformă de știri și opinii

(Foto) Aninoasa: Etapa județeană a concursului „Prietenii pompierilor”. Cine sunt câștigătorii

in Actualitate/Educație/Utile by
Banner

La Aninoasa, lângă Târgoviște, a avut loc etapa județeană a concursului „Prietenii pompierilor”, o competiție dedicată copiilor. Concursul a fost organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I“ Dâmbovița, Primăriei Aninoasa şi Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa.

Sursa foto articol: ISU Dâmbovița

<Astăzi, 13 mai a.c., pe Stadionul comunal Aninoasa s-a desfăşurat etapa judeţeană a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi „PRIETENII POMPIERILOR”.

După cele 3 probe de concurs: “Proba teoretică”, ”Pista cu obstacole” și ”Ștafeta de 400 de metri cu obstacole”, clasamentul general a fost următorul:

ECHIPAJE FETE

Locul I – Şcoala Gimnazială ,,Coresi” Târgoviște;

Locul II – Şcoala Gimnazială nr.2 Titu-Târg.

ECHIPAJE DE BĂIEȚI ȘI MIXTE

Locul I – Şcoala Gimnazială ,,Coresi” Târgoviște;

Locul II – Şcoala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Pucioasa;

Locul III – Şcoala Gimnazială nr.2 Titu-Târg;

Menţiune – Şcoala Gimnazială ”Dora Dalles” Bucșani.

Diploma „Fair-Play” a fost acordată echipajului Şcolii Gimnaziale nr. 1 Moreni.

Diplomele pentru câştigătorii acestui concurs au fost oferite într-un cadru festiv de comanda unității noastre, alături de ceilalţi reprezentanţi ai instituţiilor implicate în organizare.

Fiecare cerc tehnico-aplicativ de elevi ”Prietenii pompierilor”, câștigător al etapei locale, a participat la concurs cu un echipaj format din: un comandant, 8 concurenţi şi o rezervă. Echipajele au fost constituite exclusiv din băieţi, exclusiv din fete sau mixte.

Această competiție are un caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv în domeniul apărării împotriva incendiilor. Scopul competiției este de a dezvolta la elevi capacităţile de înţelegere şi de apreciere a pericolelor generate de situaţiile de urgenţă pentru viaţă şi mediu, urmărind formarea şi dezvoltarea în rândul acestora a unor trăsături moral – volitive: iniţiativa, spiritul de echipă, curajul, dârzenia, hotărârea, perseverenţa, cinstea, corectitudinea şi disciplina.”

Au anunțat reprezentanții ISU Dâmbovița.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top