Platformă de știri și opinii

A doua zi de căutări a leului de la Târgoviște. Apelul jandarmilor, către locuitorii din zona unde a fost văzut animalul ultima dată (13 mai)

in Actualitate by
Banner

Leul, ce a pus pe jar întreaga comunitate de la Târgoviște, rămâne de negăsit și la mai bine de 24 de ore distanță de momentul inițial, cel în care a fost semnalată prezența sa în libertate. În zona Romlux, de lângă Târgoviște, în continuare, se efectuează cercetări pentru depistarea animalului. Reprezentanții Jandarmeriei Dâmbovița fac un apel către locuitorii din acestă zonă, de a anunța de îndată, la 112, dacă felina își face din nou apariția în zonă.

Foto- Căutări leu, Târgoviște (12 mai 2022)

Astăzi, 13 mai a.c., jandarmii dâmbovițeni desfășoară activități de monitorizare, supraveghere și verificare a zonei, unde a fost semnalată prezența leului, pentru clarificarea situației.

Acolo se află o echipă de jandarmi și un echipaj SMURD, fiind pregătiți să intervină în situații deosebite

Totodată, recomandăm cetățenilor să informeze în cel mai scurt timp autoritățile, prin intermediul SNUAU 112, în situația în care felina își mai face apariția.

Joi, 12 mai a.c., în urma celor trei solicitări prin SNUAU 112, prin care a fost semnalată prezența unui leu în localitatea Priseaca, cartierul Romlux și în apropierea șoselei de centură din municipiul Târgoviște, s-au desfășurat ample activități de căutare la care au participat jandarmi, polițiști, pompieri, polițiști locali, reprezentanți a AJVPS și DSVSA Dâmbovița. Aceste acțiuni de căutare s-au încheiat, ieri, 12 mai, în jurul orei 17:20, fără identificarea vreunui animal sălbatic.”

Au precizat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Dâmbovița.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top