Radu Popa, reacție după condamnarea lui Piedone: „Primarul nu poate verifica mii de locații unde se adună oamenii ca să se distreze, să bea o bere sau sa mănânce o ciorbă, e aberant”

in Politică by
Banner

Judecătorii Curții de Apel București au pronunțat decizia finală în cazul dosarului Colectiv, după mai bine de șase ani de procese. Unul dintre inculpații ”vedetă” din proces, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare.

Deputatul PSD Dâmbovița, Radu Popa, a comentat, pe pagina sa de Facebook, condamnarea primarului Sectorului 5 al Capitalei, afirmând că nu un primar este vinovat când arde un club din localitatea pe care o conduce, ci sunt alte instituții care trebuie să răspundă.

„Împărtășesc durerea familiilor care și-au pierdut copiii la Colectiv. E devastatoare! Cumplită! Teribilă! Ireparabilă!

Dar pe Piedone l-au condamnat nevinovat. E trist că o înaltă instanță de judecată din România asta consideră că un primar e vinovat când arde un club din UAT-ul său. Nu spun că nu exista vinovați. Ei sunt administratorii clubului și pompierii care au dat avizele în dorul lelii.

Dar primarul nu poate verifica mii de locații unde se adună oamenii ca să se distreze, să bea o bere sau sa mănânce o ciorbă. E aberant să-i ceri asta! Așa cum e aberant să-l condamni că a semnat autorizația de funcționare, după ce pompierii și celălalte instituții cu atribuții în securitatea spațiilor comune deja își dăduseră acordul.

Și, totuși, de ce a cerut KWI demisia primului-ministru de atunci pe motiv că tinerii muriseră intr-un club? De ce Ponta era ținta acuzațiilor lansate de șeful CSAT?” , a transmis parlamentarul PSD, Radu Popa.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, barbă şi stând în picioare
Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.