Platformă de știri și opinii

Leul fugar de la Târgoviște, de negăsit. Zeci de jandarmi și polițiști caută animalul. Grădina Zoologică anunță că animalul nu îi aparține

in Actualitate by
Banner

Leul fugar, zărit în apropierea Târgoviștei (detalii aici– Bazar Media) continuă să fie de negăsit, la mai bine de 4 ore distanță de anunțul inițial, unul făcut la „112”, prin care era semnalată prezența animalului pe un câmp din zona Priseaca (cartier de la marginea Târgoviștei). Zeci de jandarmi și polițiști, înarmați cu arme cu tranchilizant, sunt în căutarea animalului, a cărui prezență în libertate a fost confirmată de mai mulți locuitori din zonă.

Cu toate acestea, până în jurul orei 14:30 animalul nu a fost identificat încă, de cei care îl caută.

Căutări leu Târgoviște (sursa foto- Captură postare live facebook)

Administrația locală de la Târgoviște și Grădina Zoologică din localitate au anunțat oficial că animalul nu este scăpat de la Zoo Târgoviște, toți cei 4 lei de aici fiind în siguranță în incintele lor, din cadrul grădinii zoologice târgoviștene.

Sursa foto- Cristian Stan (primar Târgoviște)/ facebook

Astăzi, 12.05.2022, a fost primită o alertă prin sistemul național Ro-Alert, potrivit căreia un leu ar fi fost observat în Municipiul Târgoviște.Primăria Municipiului Târgoviște aduce la cunoștința opiniei publice faptul că cei patru lei deținuți de Grădina Zoologică din Târgoviște – două femele și doi masculi -, se află și s-au aflat tot timpul în siguranță, în adăposturile special amenajate pentru ei.”

A anunțat și primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top