Platformă de știri și opinii

Geo-Sting anunță că desfășoară cursuri de calificare în meseria de Cadru Tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor și servant pompier.

in Actualitate/Utile by
Banner

Societatea Geo-Sting SRL Târgoviște anunță că desfășoară cursuri de calificare pentru cei doritori să îmbrățișeze cariera de pompier.

„GEO STING SRL Târgoviște prin departamentul de formare profesională organizează și desfășoară cursuri de calificare în meseria de Cadru Tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor și servant pompier.

1. Pentru cursul de Cadru Tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor trebuie îndeplinite următoarele cerințe:- Absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat;- Apt medical pentru a participa la cursul de formare (adeverință medicală de la medicul de familie);- Taxa de școlarizare = 750 lei/cursant.

2. Pentru cursul de servant pompier trebuie îndeplinite următoarele cerințe:- Absolvent a 10 clase;- Apt medical pentru a participa la cursul de formare (adeverință medicală de la medicul de familie);

– Taxa de școlarizare = 700 lei/pentru cursul de inițiere; = 1400 lei/pentru cursul de calificare.

Detalii la telefon: 0726.842.932″

Au anunțat reprezentanții societății.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top