Dezbatere organizată de Comisia pentru Egalitate de Șanse pentru femei și bărbați din Camera Deputaților

in Politică by
Banner

Potrivit unui studiu realizat de Reveal Marketing Research şi CIPRA, cel  important aspect care determină calitatea vieţii de familie este timpul petrecut împreună de membrii acesteia.

Astfel, cercetarea „Atitudini faţă de satisfacţia vieţii de familie” a fost prezentată la dezbaterea „Familia românească în 2022”, un eveniment organizat, la Palatul Parlamentului, de Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi a Camerei Deputaţilor.

Parlamentarul PSD Carmen Holban, care este și vicepreședintele Comisiei pentru egalitate de șanse pentru femei și bărbați, spune că o dezbatere ca aceasta este mai mult decât binevenită, unde au fost atinse subiecte sensibile și dezbătute probleme reale cu care milioane de familii se confruntă astăzi.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând jos şi stând în picioare

„”𝐹𝑎𝑚𝑖𝑙𝑖𝑎 𝑛𝑢 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑢𝑛 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑢 𝑖𝑚𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑛𝑡. 𝐸𝑠𝑡𝑒 𝑡𝑜𝑡𝑢𝑙.” – 𝑀𝑖𝑐ℎ𝑎𝑒𝑙 𝐽. 𝐹𝑜𝑥

 „Parcursul #𝑐𝑜𝑝𝑖𝑖𝑙𝑜𝑟 în viață este legat, fără nicio îndoială, de familia în care se #𝑛𝑎𝑠̦𝑡𝑒 și #𝑐𝑟𝑒𝑠̦𝑡𝑒. Temelia pe care se clădește viitorul tinerilor și performanțele acestora în viață sunt influențate semnificativ de #𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎, dar și de #𝑏𝑢𝑛𝑎̆𝑠𝑡𝑎𝑟𝑒𝑎 familiei din care provin.

Ieri, la Palatul Parlamentului, Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi, a cărei vicepreședinte sunt, a organizat dezbaterea „𝐹𝑎𝑚𝑖𝑙𝑖𝑎 𝑟𝑜𝑚𝑎̂𝑛𝑒𝑎𝑠𝑐𝑎̆ 𝑖̂𝑛 2022”. Sunt atât de multe cauzele care pot afecta viața unei familii, iar rolul nostru este acela de a le asigura tuturor o situație stabilă, astfel încât copiii să poată crește sănătoși și fără lipsuri.

Spusă sau nespusă, cea mai mare dorință a părinților este aceea de a le oferi copiilor lor ce este mai bun în viață.

 Pentru ca acest lucru să se întâmple avem nevoie de politici publice și de programe orientate spre familie, care să influențeze în bine dinamica socială, economică și, implicit, demografia. La fel de importante sunt cunoașterea propriilor drepturi, schimbarea percepției în instituțiile care oferă asistență, dar și respectarea vieții de cuplu” a transmis parlamentarul Carmen Holba.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.