Platformă de știri și opinii

Proiect de reabilitare de peste 22 de milioane de lei, la Școala „Tudor Vladimirescu” din Târgoviște. Ce spune administrația locală, despre lucrare

in Actualitate/Administrație/Educație by
Banner

Un nou proiect de reabilitare a unei unități de învățământ din Târgoviște este mai aproape de momentul în care va fi finalizat. Este vorba despre Școala Gimanzială „Tudor Vladimirescu” din Târgoviște, iar proiectul are o valoare de peste 22,4 milioane de lei, fiind implementat de administrația locală târgovișteană, cu ajutorul fondurilor europene.

Sursa foto articol: Cristian Stan/ facebook

„Unitatea de învățământ amintită, face obiectul unui amplu proiect de extindere, reabilitare, modernizare și echipare, în cadrul unei investiții în valoare totală de 22.487.266, 06 lei, sursa de finanțare fiind asigurată de fondurile europene!

Se lucrează la cofrarea plăcii peste etajul 2 al corpului administrativ, s-a turnat betonul la gradena din sala de festivități, s-au montat stâlpii metalici pentru extinderea sălii de sport.În baza proiectului, se realizează următoarele intervenții:

REABILITAREA INTEGRALĂ A CORPULUI PRINCIPAL DE CLĂDIRE (Înlocuire tâmplărie; Refacerea instalației electrice; Înlocuirea rețelei de apă și dotarea cu hidranți; Anvelopare; Finisaje interioare si exterioare; Modernizare grupuri sanitare; Sistem de supraveghere video; Sistem de comunicare audio;).

REABILITAREA SĂLII DE SPORT (Supraetajarea corpului existent în vederea amenajării unei săli de gimnastică; Anvelopare; Înlocuire tâmplărie;)

CONSTRUIRE SALĂ DE FESTIVITĂȚI ȘI CORP ADMINISTRATIV;

AMENAJAREA CURŢII ŞI A BAZEI SPORTIVE (asfaltare; amenajarea a două terenuri de baschet; amenajare peisagistică; construire teren de minifotbal cu gazon artificial, nocturnă şi tribună; pistă atletism din tartan, groapă de nisip.

Unitatea de învățământ va beneficia si de mobilier, dotări de laborator, dotări cabinet stomatologic, dotări sală de mese, dotări sală de sport, dotări cabinete școlare.

Este a treia școală gimnazială din Târgoviște care este refăcută și extinsă în cadrul actualului program european de finanțare, alături de Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” și Școala Gimnazială „Matei Basarab” (proiecte finalizate), cu precizarea că toate unitățile de învățământ sunt în atenția noastră și căutăm soluții de finanțare pentru cele care mai au încă nevoie de intervenții!”

A anunțat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top