Platformă de știri și opinii

Protocol de colaborare între Camera de Comerț Dâmbovița și AJOFM

in Actualitate/Economie/Social by
Banner

Camera de Comerț Industrie și Agricultură Dâmbovița (CCIA) a stabilit un protocol de colaborarea cu Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Dâmbovița (AJOFM). Este pentru prima dată când cele două instituții colaboreaza în acest fel, scopul fiind de a facilita corelarea cererii cu oferta, pe piața forței de muncă din județul Dâmbovița.

Sursa foto articol- Camera de Comert Dămbovita/ facebook

În urma vizitei de lucru de astăzi, 9 mai, Camera de Comerț Dâmbovița a conturat semnarea protocolului de colaborare cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmbovița.Principalul obiectiv al protocolului de colaborare îl va constitui facilitarea promovării informațiilor referitoare la creșterea șanselor de ocupare a forței de muncă prin corelarea cererii cu oferta, existând astfel, posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Camera de Comerț Dâmbovița se alătură Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă și Consiliul Județean Dâmbovița în organizarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă. Evenimentul se desfășoară la nivel național, iar în județul Dâmbovița va avea loc pe 20 mai, în Târgoviște, strada Tineretului, nr. 1, în incinta Clubului Studenților începând cu ora 10:00 Numai împreună putem reuși!”

Au anunțat reprezentanții CCIA Dâmbovița.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top