Gabriel Purcaru: „Vrem să atragem investitori, pentru a crea mai multe locuri de muncă la Parcul Industrial Moreni”

in Administrație by
Banner

”Noi măsurăm succesul Parcului Industrial prin numărul de locuri de muncă nou create, nu neapărat prin sporirea încasărilor”, spune directorul general al Parcului industrial Moreni, Gabriel Purcaru.

În emisiunea „Punctul pe i” , de la Bazar TV, Gabriel Purcaru, a declarat că unul dintre obiectivele sale principale este de a crea noi locuri de muncă pentru morenari și pentru locuitorii din zonele apropiate. Pentru a atinge acest obiectiv, va fi nevoie de atragerea de noi antreprenori care să desfășoare activitatea ăn MPI.

Paradoxal, deși absența locurilor de muncă în Moreni și în împrejurimi a constituit o dureroasă problemă timp de decenii, chiar și în prezent resimțindu-se șocul prăbușirii pieței muncii din anii 90, pentru unii dintre antreprenorii care au afaceri în Parcul industrial Moreni problema o reprezintă tocmai lipsa de muncitori! Sunt 70 de locuri de muncă vacante, dar doritorii nu se înghesuie din pricina salariilor oferite, nu sunt prea atractive.  

„Pentru noi este foarte importantă dezvoltarea Parcului Industrial și atragerea de investitori, în vederea creării a noi locuri de muncă. Cam acestea sunt și așteptările din partea oamenilor, să ne dezvoltăm pentru a crea locuri de muncă. Aici există și o problemă. Domeniul nostru de activitate, ca  Parc Industrial Moreni, este acela de administrare a imobililor pe bază de comision sau contract.

Eu am încercat să creez un circuit pentru a mișca lucrurile și a merge în această direcție, pentru a crea locuri de muncă. Și aici intervine cuantumul salariului, pentru care eu nu pot face nimic. Totuși, având în vedere că interiorul parcului își desfășoară activitatea o gamă largă de societăți, cu diferite domenii de activitate, eu cred că s-ar găsi soluții pentru fiecare persoană. Mai este important ca omul să și vrea să vină la muncă.

Parcul Industrial Moreni oferă undeva la 70 de locuri de muncă pe care le avem libere” , a declarat Gabriel Purcaru, directorul general al Parcului Industrial Moreni.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.