Extinderea Parcului Industrial Moreni, o necesitate asumată de actuala conducere

in Administrație by
Banner

Gabriel Purcaru, directorul general al  Parcului Industrial Moreni, a transmis în emisiunea „Punctul pe i” , de la Bazar TV, că după ce a venit la conducerea instituției, și-a propus extinderea acesteia.

Astfel, au fost  demarate negocieri cu Primăria municipiului Moreni pentru preluarea a două hectare de teren. Scopul extinderii Parcului Industrial este de a oferi șansa societăților mici autohtone din zonă sau din apropiere, de a funcționa în interiorul parcului. În clipa de față sunt multe firme din afara județului Dâmbovița, care își desfășoară activitatea la Parcul Industrial Moreni… Gabriel Purcaru a mai precizat că negocierile cu Primăria sunt aproape de final, iar în perioada imediat următoare se va ajunge la o înțelegere prin care Parcul Industrial Moreni să primească în administrare două hectare de teren.

„Aș vrea să vă spun astăzi, la momentul la care vorbim, pentru Parcul Industrial Moreni este o problemă. În acest moment, suntem ocupați cu un grad de peste 100% și credeți-mă că nu exagerez deloc, suntem ocupați în întregime. La o scurtă perioadă de la preluarea funcției de director general al Parcului Industrial Moreni, am început o discuție cu domnul primar, Constantin Dinu, în vederea predării de către Primărie a unei suprafețe de teren pentru Parcul Industrial Moreni, pentru a ne extinde. Singura posibilitate ca Parcul Industrial Moreni să se dezvolte pe o perioadă termen mediu și lung, este aceea de a-și extinde suprafața de teren. În acest moment, suntem în discuții cu Primăria municipiului Moreni și cred suntem aproape de a finaliza acest proces. Vreau să precizez că pe această zonă de aproximativ două hectare teren pe care o vom prelua de la Primărie, o să încerc să mă adresez societăților mici, autohtone din zona Moreniului, și nu doar din această zonă. În interiorul Parcului Industrial Moreni își desfășoară activitatea societăți de la Iași, de la Prahova, de la București, de la Giurgiu. Noi ne-am propus ca pe această zonă de dezvoltare nouă pe care o vom crea în viitorul apropiat, să ne adresăm mai mult administratorului de societăți comerciale autohtone din zonă” ,  a declarat Gabriel Purcaru la „Punctul pe i”.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.