Platformă de știri și opinii

Emil Săndoi, supărat după ce a ajuns la baraj cu Chindia: ”Am fi meritat să fim mai sus”

in Sport by
Banner

Emil Săndoi (57 de ani), antrenorul dâmbovițenilor, a tras concluziile la finalul partidei pe care elevii săi au pierdut-o pe terenul lui Sepsi OSK, 1-2 duminică după-amiază.

Asta e situația. Azi am avut ocaziile noastre. Sunt supărat că nu am reușit să le speculăm. Nu am făcut o partidă rea. Am dominat jocul. Am avut trei ocazii de singur cu portarul.

Nu am reușit să marcăm de pe picioare. Mă nemulțumește că am luat gol foarte repede. Au fost două momente decisive care au scris istoria partidei.

În prima repriza a fost un fault lângă banca noastră, cand Florea a scăpat spre poartă. A fluierat arbitrul. La golul doi marcat de Sepsi a fost o lovitură liberă pentru noi. Jucătorul advers stătea la cinci metri. Cred că trebuia oprit jocul și acordat galben jucătorului de la Sepsi.

A fost un meci frumos. Cu un plus la ocaziile de gol pe care noi le-am avut. Cred că a fost un concurs de imprejurări pentru că am ajuns în aceaastă situație. Am fi meritat să fim mai sus. Sper să reușim un rezultat pozitiv în ultima etapă. Ne dorim să rămânem în Liga 1. Sunt puțin dezamăgit, pentru că astăzi am fi meritat mai mult”, a declarat Emil Săndoi, la finalul meciului cu Sepsi

În urma rezultatului din această etapă, Sepsi Sfântu Gheorghe a urcat pe locul secund în play-out, unde a acumulat 39 de puncte, în timp ce Chindia Târgoviște a rămas pe locul 7, cu 23 de puncte și va juca meciuri de baraj pentru menținerea în Liga 1.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top