Platformă de știri și opinii

Liga I: Sepsi-Chindia 2-1(0-0). Târgoviștenii vor juca baraj, pentru a rămâne în prima ligă de fotbal

in Sport by
Banner

Sepsi Sfântu Gheorghe și Chindia Târgoviște s-au întâlnit, pe terenul echipei din Covasna, într-un meci contând pentru etapa a 8-a a play-out-ului actualei ediții a Ligii I de fotbal. Meciul a fost unul al ultimei șanse pentru dâmbovițeni, în sensul în care trebuiau să obțină victoria pentru a mai spera că vor evita barajul pentru râmânerea în prima ligă. La final însă tabela a arătat un scor favorabil gazdelor de la Sepsi.

Echipe trimise în teren:

SEPSI: 33. Niczuly l 88. Dimitrov, 44. Bălașa, 3. B. Mitrea, 20. A. Dumitrescu l 8. Vasvari, 6. N. Păun, 77. Aganovic l 21. Bărbuț, 9. Tudorie, 11. M. Ștefănescu 
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

CHINDIA: 33. Căbuz l 16. Butean, Căpușă, 6. P. Iacob, 15. C. Dinu l 77. Șerban, 8. M. Dulca, 4. Passaglia, 59. Popadiuc l 69. Chamed, 11. D. Florea 
ANTRENOR: Emil Săndoi

După o prima repriză fără goluri, tabela a fost modificată în repriza secundă. Au marcat Aganovic ’60, Golofca ’71 , pentru gazde, respectiv Chamed ’69, pentru dâmbovițeni.

Chindia rămâne cu 23 de puncte, în clasamentul play-out-ului, și la o distanță de 5 puncte de CS Mioveni, cu doar o etapă înainte de finalul de campionat, astfel că dâmbovițenii vor juca baraj pentru rămânerea în prima ligă, cu o formație din liga secundă, indiferent de ce rezultat se va înregistra în ultima etapă a Ligii I, în meciul Chindia – Gaz Metan Mediaș.

Sursa foto articol: AFC Chindia/ facebook

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top