Platformă de știri și opinii

Deputatul Daniel Blaga, intervenție în Consiliul Local Moreni, în favoarea urgentării reparațiilor la Liceul „I.L.Caragiale”

in Politică by
Banner

Deputatul dâmbovițean Daniel Blaga (USR) a participat în ședința de Consiliu Local Municipla Moreni (n.red.- 19 aprilie), pentru a susține urgentarea efectuării de reparații la liceul I.L.Cargiale, din localitate. Deputatul dâmbovițean spune că a primit asigurări, din partea administrației locale, că demersul său nu va rămâne fără efect.

Foto- Daniel Blaga

„Le-am explicat celor din conducerea primăriei și consilierilor prezenți că noi, cei de la USR, nu avem nicio altă intenție în afara celei de a vedea acoperișul unității de învățământ cât mai repede reparat.

👩‍🎓 Numeroși părinți și cadre didactice de aici ni s-au plâns în audiențe că acoperișul liceului este șubred și că riscă să se dărâme în timpul unei vijelii puternice. În urma semnalului primit, am decis să lansăm o petiție prin care strângem semnături pentru reparația acoperișului. Link aici – https://tinyurl.com/3e4hsej3

M-am bucurat când am sesizat că aleșii din Moreni cunoșteau problema, iar domnul primar mi-a relatat că a identificat deja sursele de finanțare pentru reabilitarea liceului, cu atât mai mult cu cât dumnealui spune că nu este adeptul unor cârpeli și ale unor lucrări de mântuială și că dorește să facă aici o lucrare serioasă.

E drept sunt ceva îngrijorat când mă gândesc că în trecut aici s-au mai pierdut finanțări cu bani europeni și sper ca de data asta să fie cu noroc.

Iar în ceea ce privește laboratorul de Informatică, cea mai importantă specializare a liceului, nu îmi este clar cum se va rezolva problema, având în vedere că lucrarea de reparații prevede și o șapă, iar costurile sunt cu atât mai mari.🕛 Una peste alta, am plecat de la ședința din Moreni după ce am primit asigurări că se va interveni în scurt timp pentru a se fixa acoperișul acolo unde bucățile de tablă flambează și pe unde apa se infiltrează în tavanul sălilor de la etajul al doilea al clădirii.

Sper că nu au fost doar vorbe în vânt și că administrația chiar va face tot ce a promis în cadrul ședinței și nu îmi rămâne altceva de făcut decât să monitorizez atent situația în continuare și să vin în sprijinul morenarilor ori de câte ori va fi cazul.

A mai amintit deputatul Daniel Blaga, despre demersul său din Consiliul Local Municipal Moreni.

Banner

Ultimele stiri din Politică

Go to Top