fbpx

Platformă de știri și opinii

Pucioasa (Foto): Două persoane accidentate grav, după ce o mașină a părăsit șoseaua și a lovit un bărbat, aflat în propria curte

in Actualitate by
Banner

Un grav accident, în urma căruia două persoane au fost rănite grav, a avut loc la Pucioasa, la orele prânzului (n.red.- 9 aprilie). Conform primelor date, furnizate de polițiștii și pompierii dâmbovițeni, ce au intervenit la locul accidentului, o mașină a părăsit partea carosabilă și s-a oprit în curtea unui localnic, după ce a culcat la pâmânt gardul gospodăriei. Un bărbat, aflat în curtea casei, și șoferul mașinii au fost accidentați grav, fiind transportați la UPU Târgoviște.

Sursa foto articol- ISU Dâmbovița

Conform celor de la ISU Dâmbovița:

„Interventie in cazul unui accident rutier in oras Pucioasa, „Aleea Trandafirilor”. Din primele informații, un autovehicul a ieșit de pe carosabilă și a intrat intr-o curte, două persoane sunt rănite.

La locul intervenției pompierii au găsit două persoane rănite, șoferul autovehiculului și o persoană aflată in curte. Cele două persoane primesc îngrijiri medicale la locul accidentului de la echipajele SMURD și SAJ.

Ambele persoane rănite sunt transportate, de către echipajele SMURD și SAJ Dâmbovița, la UPU Târgoviște.

Conform celor declarate de polițiștii de la IPJ Dâmbovița:

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate cauza și împrejurările producerii accidentului rutier. Din primele date – conducătorul autoturismului este un bărbat de 65 de ani, iar celălalt bărbat este în vârstă de 43 de ani.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top