Crucea Roșie Dâmbovița continuă campania „Umanitatea nu are granițe”

in Social by
Banner

Invazia Rusiei în Ucraina a determinat mai mulți dâmbovițeni să vină în sprijinul cetățenilor ucraineni, fugiți din calea gloanțelor. În cadrul campaniei „Umanitatea nu are granițe” , Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița a colectat de la donatori, persoane fizice și juridice, o cantitate impresionantă de alimente, produse de igienă, dulciuri și bani, după cum urmează:

–          dulciuri – 25.784 buc.;

–          conserve – 20.406 buc.;

–          produse igienă – 21.082 buc.;

–          produse igienă copii – 22.222buc.;

–          alimente de bază – 4.393 buc.;

–          cazarmament – 919 buc.;

–          apă diversă – 5.599 buc.;

–          materiale sanitare -11.319 buc.;

–          bani – 138.000 lei.

În perioada următoare, prin grija Sediului Central aceste donații vor ajunge la populația civilă care ajung pe teritoriul României, dar și pentru ajutorarea civililor aflați în nevoie în Ucraina.

Campania „Umanitatea nu are granițe” rămâne deschisă, persoanele care doresc să doneze în continuare, putând să o facă la sediul filialei de luni până vineri în intervalul orar 8:00-16:00.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Conducerea Crucii Roșii Dâmbovița a ținut să le mulțumească tuturor donatorilor, persoane fizice, școli și licee, autorități locale, instituții publice, companii private, asociații neguvernamentale care s-au implicat în această campanie și care sunt alături de oamenii prinși în mijlocul evenimentelor din Ucraina.

Nu în ultimul rând, au fost transmise mulțumiri și către voluntarii care s-au mobilizat în mod exemplar și au participat la procesul de colectare, procesare și distribuire a donațiilor mai sus amintite.

Banner