fbpx

Platformă de știri și opinii

Pucheni: Un bărbat (60 de ani) a decedat și alți doi au fost răniți, după ce un triciclu s-a răsturnat în afara șoselei

in Actualitate by
Banner

Încă o tragedie pe drumurile din Dâmbovița! Un triciclu s-a răsturnat, în afara carosabilului, într-un șanț, pe un drum din localitatea dâmbovițeană Pucheni, în dimineața zilei de duminică, 13 februarie. În urma evenimentului, un bărbat de 60 de ani, pasager în vehicul, a decedat, alți doi bărbați fiind răniți.

Conform ISU Dâmbovița, ce a intervenit la locul accidentului:

Sursa foto articol- ISU Dâmbovița

La locul evenimentului pompierii au găsit o persoana inconștientă aflată în șanțul de cca. 2 m adâncime, pe care au predat-o echipajului medical care sa început imediat procedurile de resuscitare.
Ulterior au mai fost identificate două persoane implicate în accident.
Din nefericire persoana inconștientă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia de către echipajul SAJ Dâmbovița.
În urma accidentului rutier au mai fost identificate două victime, dintre care una a fost preluată de un echipaj SAJ Dâmbovița și transportata la UPU Târgoviște, iar cealaltată a refuzat transportul la spital.
La locul accidentului se fac cercetări de către organele specializate.”

Conform celor declarate de polițiștii de la IPJ Dâmbovița:

„Pe DJ724-Pucheni- din primele date- un bărbat de 75 de ani, în timp ce conducea un triciclu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul unui pasager din vehicul, în vârstă de 60 de ani. De asemenea, un alt pasager, în vârstă de 79 de ani, a fost rănit ușor. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului rutier.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală.”

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top