fbpx

Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan (președinte CJ Dâmbovița): Voi fi un partener de încredere al actualei conduceri a Prefecturii Dâmbovița

in Actualitate/Administrație by
Banner

Inivitat la prima conferință de presă susținută de noua conducere a Prefecturii Dâmbovița, Corneliu Ștefan, președinte al CJ Dâmbovița, a declarat că își oferă tot suportul, noii structuri de conducere a Prefecturii Dâmbovița.

Foto- 31 ianuarie 2022

„La invitația noului prefect al județului #Dâmbovița, am participat astăzi la prima ședință a Colegiului prefectural, condusă de noua echipă de la vârful instituției. Am profitat de acest moment pentru a transmite celor prezenți că, în calitatea mea de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, le voi fi un partener de încredere în derularea tuturor proiectelor care privesc dezvoltarea județului nostru. Pe această cale, am solicitat directorilor serviciilor publice deconcentrate să trateze cu toată atenția solicitările venite din partea administrațiilor publice dâmbovițene. Este nevoie de soluționarea cu celeritate a documentelor necesare implementării de investiții cu diverse surse de finanțare, astfel încât acestea să nu se blocheze în mod nejustificat.Sunt convins că doar împreună putem face față provocărilor din această perioadă, fie că vorbim de sănătate sau ne referim la aspectele de natură socio-economice.”

A anunțat, într-o postare pe pagina sa de facebook, Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

DANSÂND CU URȘII…

Zilele acestea, întreaga opinie publică a fost înfierbîntată în urma celor întîmplate
Go to Top