fbpx

Platformă de știri și opinii

Aproape jumătate din localitățile dâmbovițene în „scenariul roșu” covid-19 (incidență peste 3/1000). Toate datele, 25 ianuarie

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Numărul de cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus, la nivelul județului Dâmbovița, continuă să fie ridicat (aproximativ 200 de cazuri noi în fiecare zi), astfel că si incidențele continuă să crească. Conform celei mai recente raprortări, a celor de la Prefectura Dâmbovița, pentru data de 25 ianuarie, sunt nu mai puțin de 41 din cele 89 de localități ale județului ce au depășit rata de incidență de 3 la mie (scenariul roșu de funcționare). Cel mai ridicat nivel al incidenței se înregistrează, în continuare, la Niculești, respectiv de 11,33/1000.

Incidențe (covid-19) Dâmbovița, 25 ianuarie 2022

În alte 4 comune s-a intrat în zona critică, însemnând o incidență de peste 7,5 la mie. Este vorba despre Ciocănești, Tărtășești, Crevedia și Cândești.

Cele mai multe cazuri active sunt la Târgoviște unde totalul a ajuns la 550 de cazuri, ceea ce este echivalent cu rată de incidență de 6/1000.

În momentul de față, doar la Bilciurești se mai înregistrează o incidență zero (niciun caz de îmbolnăvire), în toate celelalte localități ale județului (88) înregistrându-se cel puțin în caz activ de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Pentru toate datele, aferente zilei de 25 ianuarie, click descarcă, mai jos:

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top