Platformă de știri și opinii

Covid-19, Dâmbovița – O treime din localități (30) sunt în scenariul roșu. Doar două comune cu incidență zero. Toate datele, 22 ianuarie

in Actualitate by
Banner

Numărul de cazuri noi de infectare, cu noul coronavirus, la nivelul județului Dâmbovița este, în continuare, extrem de ridicat (peste 200 în ultimele zile). Ca urmare și incidențele locale continuă să crească. În momentul de față, 22 ianuarie 2022, conform raportării celor de la Prefectura Dâmbovița, 30 de localități, din cele 89 ale județului, sunt în scenariul roșu (incidență mai mare de 3/1000). Cea mai mare incidență se înregistrează la Ciocănești și Niculești ( peste 10/1000, în ambele localități). Cele mai multe cazuri active se înregistrează la Târgoviște, respectiv 442 (incidență de 4,82/1000), numărul de cazuri fiind în continuă creștere si aici, în ultimele zile.

În așa numitul scenariu galben de funcționare ( incidențe de peste 1,5 la mie) se regăsesc alte 28 de localități din Dâmbovița.

De altfel, numărul localităților ce nu mai înregistrează niciun caz activ se apropie de zero. Mai exact, în data de 22 ianuarie, doar la Bilciurești și Răscăieți sunte zero cazuri active de îmbolnăvire.

Pentru toate datele aferente zilei de 22 ianuarie, la nivelul județului Dâmbovița, click descarcă, mai jos:

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top