Platformă de știri și opinii

Chindia joacă astăzi cu FC Voluntari

in Sport by
Banner

Echipa târgovișteană va susține astăzi primul joc oficial din 2022, cu FC Voluntari, în etapa a 22-a a Ligii I. Meciul este programat la Ploiești, de la ora 14.30. În tur, Chindia a pierdut pe terenul celor de la Voluntari, scor 1-2. 

Ne-am atins scopul, în perioada de pregătire. Am avut condiții foarte bune de cazare, masă, antrenament, terenuri. Vremea a fost capricioasă în primele zile, dar am reușit să ne strecurăm printre picături de ploaie și să ne facem procesul de pregătire așa cum am dorit. Am încercat să folosim toți jucătorii în meciurile amicale, cred că a fost ok. 
Nu va fi un debut de an ușor. Mă gândesc la evoluțiile și rezultatele celor de la Voluntari în prima parte a campionatului. Vom întâlni un adversar incomod, cu un lot foarte echilibrat. Au reușit să facă niște transferuri importante. Pe ultima sută de metri au deturnat un jucător pe care orice club din Liga I și l-ar fi dorit, Constantin Budescu, un jucător important pentru fotbalul românesc.
Și noi avem câteva noutăți, sper să fie jucători utili pentru echipa noastră. La Butean și la Rusu sunt mici probleme, s-au pregătit individual în ultima perioadă, dar se vor rezolva. Sper să ne ajute
 – Emil Săndoi 


Suntem pregătiți. Primul meci e cel mai important, asta ne-a transmis și antrenorul, și conducerea. E un joc foarte greu, cu revelația campionatului, o echipă care se întărește de la an la an. Sperăm să oprim acest parcurs bun al lor și să revenim la forma din sezonul trecut. Vom da totul pentru a obține cele trei puncte  – Marco Dulca 


Meciul va fi condus la centru de Cătălin Popa. Asistenți au fost delegați Vasile Marinescu și Romică Bârdeș. Observatori: Cătălin Popa, Irina Mârț.

Banner

Ultimele stiri din Sport

Go to Top