Platformă de știri și opinii

Scenariu roșu (covid-19) în din ce în ce mai multe localități din Dâmbovița. Incidență peste 10/1000 la Ciocănești și Niculești (toate datele, 21 ianuarie)

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Numărul de cazuri active ( infectare covid-19) crește accelerat și în județul Dâmbovița. Practic, valoarea incidențelor s-a dublat în ultima saptămână, în cele mai multe localități din Dâmbovița. La Ciocănești și Niculești s-a ajuns la o valoare a incidenței de peste 10 la mie. La Târgoviște se înregistreaza cele mai multe cazuri active, respectiv 412, și în municipiul reședință de județ fiind o creștere accelerată a numaărului de cazuri noi, în ultimele zile, ceea ce a dus incidența la o valoare de 4,5/1000 (în data de 21 ianuarie). Sunt nu mai puțin decât 25 de localități dâmbovițene în scenariul roșu de funcționare (incidență peste valoarea de 3 la mie).

Foto- Incidență covid 19, Dâmbovița, 21 ianuarie

În scenariul galben de funcționare, în Dâmbovița, (incidențe mai mari decât 1,5/1000) sunt în acest moment, alte 30 de localități dâmbovițene.

Fără niciun caz activ (incidentță zero) de infectare au mai rămas doar 3 localități, din cele 89 ale județului. Este vorba despre Bilciurești, Răscăieți și Vișina.

Pentru toate datele aferente zilei de 21 ianuarie, click descarcă, mai jos:

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top