Platformă de știri și opinii

Pas înainte în proiectul de dezvoltare a stațiunii Padina-Peștera. A fost stabilit planul rețelei de drumuri, din stațiune

in Actualitate/Administrație/Travel by
Banner

Stațiunea turistica de interes național Padina-Peștera a mai făcut un pas înainte pe drumul dezvoltării reale a resortulului, unul amplasat în județul Dâmbovița, în munții Bucegi. Proiectul, extrem de ambițios, de dezvoltare a zonei, ce este implementat de Consiliul Județean Dâmbovița, este momentan într-o fază incipientă, dar începe să prindă, din ce în ce mai mult, contur.

Stațiunea Padina-Peștera (ianuarie 2022)

Președintele CJ dâmbovița, Corneliu Ștefan, a anunțat că a fost facut încă un pas înainte, în acest sens. A fost stabilit proiectul viitoarei rețele de străzi din interiorul stațiunii. Stațiunea Padina-Peștera este situată la o altitudine cuprinsă între 1400-1600 de metri.

Sursa foto- Corneliu Ștefan/ Facebook

„Astăzi (n.red.– 21 ianuarie), am stabilit viitoarea rețea de străzi din interiorul Stațiunii de Interes Național Peștera-Padina. Alături de arhitectul şef al judeţului Dâmboviţa, Teodor Bâte, președintele Asociației Turistice Peștera-Padina, Valentin Calcan, am identificat cele mai bune soluții pentru traficul auto și pietonal, astfel încât să respectăm toate normele în vigoare, dar, în același timp, să protejăm și mediul înconjurător.

Voi repeta acest lucru de fiecare dată: avem șansa ca în zona dâmbovițeană a Munților Bucegi să construim o bijuterie a turismului național și să creăm oportunități enorme pentru economia județului nostru. Stațiunea de Interes Național Peștera-Padina este foarte importantă pentru județul nostru, dar și pentru turismul național. Tocmai de aceea, nu lăsăm nimic la voia întâmplării!”

A anunțat, pe pagina sa de facebook, Corneliu Ștefan

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top