Platformă de știri și opinii

Cod galben de viscol, până sâmbătă dimineață (și) în Dâmbovița. Temperaturile maxime vor fi negative, în următoarele zile.

in Actualitate/Utile by
Banner

În continuare și județul Dâmbovița se află sub incidența unei avertizări de tip cod galben de viscol. Avertizarea, emisă de specialiștii de la ANM, vizează însă doar partea montană a județului Dâmbovița și este valabilă până în dimineața zilei de sâmbată, 22 ianuarie.

Sursa foto- meteoromania.ro

Conform ANM:

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 20 ianuarie, ora 12 – 22 ianuarie, ora 10
Fenomene vizate: viscol
Zone afectate: altitudini de peste 1600 m, la munte 

       În intervalul menționat, la munte, în special la altitudini de peste 1600 m, vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor depăși 80…100 km/h, va fi viscol, vizibilitatea redusă și zăpada troienită.

Notă: În zona montană înaltă vântul va continua să prezinte intensificări și la sfârșitul săptămânii, temporar vor fi ninsori viscolite și vizibilitate redusă.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Pentru restul județului Dâmbovița nu sunt emise atenționări de vreme rea pentru următoarele 24 de ore. Temperaturile vor fi însă extrem de scăzute. La Târgoviște maximele nu vor depăși 0 (zero) grade Celsius, până inclusiv marți, 25 ianuarie. Minimele nocturne vor coborî până la minus 9 grade celsius.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top