Platformă de știri și opinii

Lucrările de construcție a primei grădinițe, din cel mai nou cartier al Târgoviștei, se apropie de final. Ce se mai construiește la „Sagricom”

in Actualitate/Administrație by
Banner

Cel mai nou cartier construit al Târgoviștei, cartierul Sagricom, va avea, în curând, o grădință proprie. Acest lucru a fost anunțat de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, ce a publicat, pe contul personal dintr-o rețea de socializare, mai multe fotografii cu noua cosntrucție. În afara grădiniței, ce va fi funcțională în curând, la Sagricom se va construcție și o creșă dar și un teren de sport, spune primarul Târgoviștei.

Sursa foto articol- Cristian Stan/facebook

„Si lucrările de construire a primei grădinițe din cartierul Sagricom se apropie de final!

✅ Proiectul, realizat în baza parteneriatului dintre Primăria Târgoviște și Ministerul Educației Naționale, presupune construcția unui imobil P+E, care va găzdui 3 grupe de copii, imobil cu o suprafață desfașurată de 720 mp.✅ Sursa de finanțare o reprezintă Programul Operațional Regional Axa Prioritara 10, “Îmbunătățirea Infrastructurii Naționale”.

✅ Tot în această zonă, administrația locală târgovișteană va construi o creșă, tot din fonduri nerambursabile, dar și un teren de sport multifuncțional.”

A scris, pe pagina sa de facebook, Cristian Stan.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top