Platformă de știri și opinii

Incidență (covid-19) Dâmbovița, 20 ianuarie: Noi recorduri negative/ Ciocănești a ajuns la peste 9 la mie / Pucioasa intră în scenariul roșu (toate datele)

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Numărul de cazuri active de infectare cu noul coronavirus continuă să crească în județul Dâmbovița, astfel ca și incidențele sunt în creștere în multe dintre localitățile județului. La Ciocănești s-a ajuns la o incidență de 9,44/1000 (cea mai mare din Dâmbovița, în momentul de față). Peste pragul de pericol ( minim 7,5/1000) mai este și comuna Niculești ( incidență de 8,74/1000). Cele mai multe cazuri active se înregistrează la Târgoviște (număr în creștere constantă în ultimele zile) unde sunt 377 de cazuri (incidență de 4,11 la mie). În afara de Târgoviște și orașul Pucioasa a intrat în zona roșie ( incidență de 3,16 la mie, în data de 20 ianuarie). Cele două orașe sunt singurele comunități urbane, din Dâmbovița, ce se regăsesc, momentan, în așa numita zonă roșie de funcționare.

Foto- Incidență covid-19, Dâmbovița, 20 ianuarie 2022

În scenariul roșu de funcționare (incidență mai mare de 3 la mie) sunt 21 de localități din Dâmbovița (cu 3 mai multe decât în ziua precedentă).

Peste pragul de incidență de 1,5 la mie (zona galbenă de funcționare) sunt alte 26 de localități dâmbovițene. În doar 5 localități dâmbovițene, dintr-un total de 89, nu se înregistrează, în data de 20 ianuarie, niciun caz activ de îmbolnăvire (incidență zero), respectiv la Bilciurești, Cobia, Crângurile, Răscăieți și Vișina.

Pentru toate datele din Dâmbovița, aferente zilei de 20 ianuarie 2022, click descarcă, mai jos:

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top