Platformă de știri și opinii

Corneliu Ștefan (președinte CJ Dâmbovița), la Bazar TV: Vom construi, la Târgoviște, parcări supraetajate, la spital și încă o locație din oraș

in Actualitate/Administrație by
Banner

Invitat în emisiunea „Punctul pe i” de la Bazar TV, președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan a vorbit despre unul dintre proiectele de succes implementate în mandatul său la șefia Executivului dâmbovițean. Este vorba de Programul Județean de Dezvoltare Locală ( PJDL), un program în care administrația județeană este asociată în proiecte comune cu primăriile din județ, construit, oarecum, după modelul programelor de tip PNDL desfășurate la nivel național.

„Prin PJDL, anul trecut, am avut alocați 20 de milioane de lei, iar anul acesta am alocat 24 de milioane de lei. Avem astăzi (n.red. – 2022) 41 de localități ce beneficiază de acest program. Anul trecut muncipiul Târgoviște a avut alocat 10 milioane de lei, pentru închiderea proiectului de la centură, iar Târgoviștea nu a depus niciun proiect în cadrul PJDL, deci nu a primit niciun ban pe acest tip de asocieri.

Anul acesta i-am propus primarului municipiului Târgoviște să facem un proiect, în asociere, în cadrul PJDL, un proiect important și vital pentru Targoviște. Este vorba despre o parcare supraetajată, în oraș. Primarul municipiului Targoviște a venit și cu o propunere cu privire la amplasamentul acestei parcări supraetajate. Urmează ca în perioada următoare să decidem, de comun acord, acest lucru.

Legat de parcări noi, trebuie însă să vă mai spun că CJ Dâmbovița va finanța realizarea unei parcări în incinta spitalului. O parcare de 350 de locuri ce va avea 6 etaje. Valoarea acestei parcări este de 4,5 milioane de euro și vom face curățenie în incinta spitalului, ținând cont și de celelalte investiții pe care le avem la spital, în domeniul sănătății, vorbesc despre UPU, Ambulatoriul, Cardiologia și altele.(…) Trebuie să vă mai spun ceva, beneficiarul final în cadrul acestor proiecte din PJDL nu sunt eu, pe persoană fizică, și nimeni altcineva, ci doar dâmbovițeanul.”

A spus Corneliu Ștefan, în cadrul emisiunii „Punctul pe i”, de la Bazar Tv.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top