Platformă de știri și opinii

Liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan (președinte CJ DB) replică pentru deputatul Daniel Blaga, în cazul reabilitării „amânate” a DN 71

in Actualitate/Administrație/Politică by
Banner

Liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în același timp și președinte al CJ Dâmbovița, a reacționat față de afirmațiile apărute în spațiul public privitoare la reabilitarea DN 71, pe segmentul Târgoviște-Sinaia.

Corneliu Ștefan spune că cei care au afirmat că „proiectul a picat” s-au grăbit. Liderul CJ Dâmbovița afirmă că licitația de atibuire a contractului de lucrări a fost doar suspendată, momentan, iar reabilitarea merge mai departe.

Anunț SEAP, licitația amânată pentru clarificări ( sursa facebook/ Corneliu Ștefan)

„Procedura care privește modernizarea drumului Târgoviște-Sinaia MERGE MAI DEPARTE!📍 𝑺𝑻𝑨𝑹𝑬 𝑷𝑹𝑶𝑪𝑬𝑫𝑼𝑹𝑨̆: ⏳ 𝑰̂𝑵 𝑫𝑬𝑺𝑭𝑨̆𝑺̦𝑼𝑹𝑨𝑹𝑬!👇📍 Modernizare DN71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia, km. 0+000 – km. 44+130 lărgire la 4 benzi de circulație și km. 51+041 – km. 109+905 drum la două benzi : (Sector 2): Târgoviște – Sinaia km. 51+041 – km. 109+905 – drum la două benzi de circulație.

‼️ Ieri, anumite personaje s-au grăbit să dezinformeze dâmbovițenii în cazul acestui proiect atât de important pentru județul nostru. ‼️ Atitudinea unora nu mai miră pe nimeni, la fel cum nu-i de mirare faptul că acești #reziști mai au puțin și dispar din peisajul politic la fel de abrupt cum au apărut, dacă nu fac și ceva constructiv. Oricum, nu au adus niciun plus de valoare acestui județ!‼️ Nu au înțeles nimic, deși de doi ani tocesc scaunele unor instituții fundamentale ale statului român: 📍 LICITAȚIA A FOST SUSPENDATĂ pentru a se RĂSPUNDE la anumite clarificări solicitate.”

A scris, pe pagina sa de facebook, Corneliu Ștefan.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top