Platformă de știri și opinii

Incidență (covid-19) Dâmbovița, 19 ianuarie: Două comune au „sărit” de 8/1000. Doar 6 localități cu zero cazuri. Toate datele

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Numărul de cazuri noi de îmbolnăvire, cu noul coronavirus, continuă să crească, în fiecare zi, și în județul Dâmbovița. Conform celei mai recente raportări, a celor de la Prefectura Dâmbovița, în zona periculoasă a incidenței covid-19 ( incidentă mai mare de 7,5/1000), alături de comuna Niculești a intrat și comuna Ciocănești. În ambele localități incidența a depășit valoarea de 8/1000. În alte 16 localități dâmbovițene s-a trecut de pragul roșu ( incidență de minim 3 la mie). La Târgoviște, în continuare, se înregistrează cele mai multe cazuri active din județ, iar numărul acestora este în continuă creștere. La Târgoviște sunt 357 de cazuri active de îmbolnăvire ( incidență de 3,9/1000).

Incidență Dâmbovița, 19 ianuarie 2022

În zona galbenă de funcționare ( incidențe mai mari de valoare de 1,5 la mie) sunt alte 29 de localități dâmbovițene.

În doar 6 localitați ( Bilciurești, Cobia, Crângurile, Răscăieți, Șelaru și Vișina),în momentul de față, se înregistrează incidență zero ( niciun caz activ de îmbolnăvire), din totalul de 89 de localități ale județului Dâmbovița.

Pentru toate datele aferente zilei de 19 ianuarie 2022, click descarcă, mai jos:

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top