Platformă de știri și opinii

Deputatul Daniel Blaga (USR) anunță că proiectul de reabilitare a DN 71, segmentul Târgoviște-Sinaia, nu mai e de actualitate

in Actualitate/Politică by
Banner

Deputatul dâmbovițean Daniel Blaga (n.red.– de la USR) a anunțat, citând o publicație economică, din România, că proiectul de reabilitare a DN 71, pe segmentul Târgoviște-Sinaia, nu mai este de actualitate, după ce reprezentanții PSD, printre care și ministrul transporturilor (Sorin Grindeanu), anunțaseră că, în data de 15 ianuarie 2022, vor fi prezentați deja constructorii ce vor efectua lucrarea de reabilitare, a arterei ce traversează jumătatea nordică a județului Dâmbovița. Licitația de atribuire a contractului a fost suspendată, spune Blaga:

Sursa foto- Facebook/ Daniel Blaga (captură ,economedia.ro)

„PSD a promis, dar… CNAIR a suspendat licitaţia pentru modernizarea DN 71, Târgovişte – Sinaia.

Se spune că orice minune ţine trei zile. În cazul DN 71, minunile par să se năruiască de la o zi la alta.Anunţată cu mare tam-tam de ministrul Transporturilor, social-democratul Sorin Grindeanu, licitaţia DN 71 pentru modernizarea tronsonului Târgovişte – Sinaia a fost suspendată. Liderii PSD din judeţ nu suflă o vorbă despre această situaţie. La Bucureşti, aceeaşi tăcere.Asta în condiţiile în care şefii PSD afirmau la finele anului trecut că pe 15 ianuarie vor fi anunţaţi constructorii care au depus ofertele pentru modernizarea acestui sector de drum, fără să se facă însă lărgirea la patru benzi.Lucrările pentru modernizarea celor 58 de kilometri dintre Târgovişte şi Sinaia bat în continuare pasul de loc, după cum reiese din materialul publicat de economedia.ro”

A scris, pe pagina sa de facebook, deputatul Daniel Blaga.

Banner

Ultimele stiri din Actualitate

Go to Top