fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște: Când va fi finalizat proiectul de reabilitare de la școala „Matei Basarab”, cel mai mare de acest fel din Regiunea Sud-Muntenia. Anunțul primarului.

in Actualitate/Administrație/Educație by
Banner

Unul dintre cele mai importante proiecte de reabilitare a infrastructurii educaționale, nu doar din județul Dâmbovița ci chiar din întreaga regiune Muntenia Sud, se apropie de momentul finalizării lucrărilor. Este vorba despre Școala Gimnazială „Matei Basarab” din municipiul Târgoviște, o unitate școlară ce este reabilitaă, cu ajutorul fondurilor europene, de către Primăria Târgoviște.

Proiectul de modernizare, reabilitare, extindere și dotare aflat în derulare la Școala Gimnazială „Matei Basarab” din municipiul Târgoviște se apropie de final, iar una dintre cele mai moderne unități de învățământ din România își va redeschide curând porțile! ✅ Față de numeroasele întrebări primite pe această temă, precizez că reluarea cursurilor va putea fi realizată cel târziu în prima parte a lunii martie!

A scris pe pagina sa de facebook, primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

Școala Gimnazială „Matei Basarab” din municipiul Târgoviște beneficiază de un proiect de reabilitare în valoare de aproximativ 22 de milioane de lei. În cadrul proiectului de reabilitare și extindere, școala va fi dotată și cu o sală de sport, laboratoare noi (echipate), un teren de sport exterior (ultramodern), echipamente audio-video, IT si mobilier nou. De asemenea un sistem de panouri fotovoltaice va asigura independendența energetică a unității de învățământ.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Go to Top