fbpx

Platformă de știri și opinii

Și Boloni a refuzat FRF! Naționala, în continuare fără selecționer

in Sport by
Banner

Ladislau Boloni (68 de ani) a decis să decline oferta pe care FRF i-a făcut-o pentru a deveni noul selecţioner al României. Experimentatul tehnician nu a avut o problemă cu salariul pus pe masă de Răzvan Burleanu, ci cu durata contractului.

După o perioadă de negocieri intense, Boloni era aşteptat să dea un răspuns încă de marţi seară, dar a mai întârziat, preferând să-şi mai ia o zi de gândire. Aflat la Târgu Mureş, după ce s-a întâlnit cu Mihai Stoichiţă la Bucureşti, Loţi a hotărât să nu dea curs propunerii de a redeveni selecţioner.

Iar motivul refuzului nu e legat de partea financiară, fostul mijlocaş central al Stelei acceptând remuneraţia de 30.000 de euro pe lună cu care a fost întâmpinat de Burleanu. Problemele au apărut în momentul în care cele două părţi au discutat durata contractului: Boloni voia o înţelegere pe patru ani, în timp ce federalii ar fi dorit una pe doar doi ani, adică o singură campanie de calificare la un turneu final, Campionatul European din 2024.

În timp ce Boloni a condiţionat semnarea contractului de cei patru ani ai înţelegerii, cuplul Burleanu-Stoichiţă a încercat să meargă pe o clauză separată, conform căreia perioada contractuală s-ar fi prelungit automat în cazul în care Loţi califica naţionala la Europeanul de peste doi ani.

Boloni e al patrulea mare nume pe care FRF nu l-a convins să vină pe banca naţionalei, după Hagi, Dan Petrescu şi Răzvan Lucescu. Acum, opţiunile redevin Adrian Mutu şi Edward Iordănescu.

Foto: Looksport

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Ultimele stiri din Sport

Go to Top