fbpx

Platformă de știri și opinii

Creștere accelerată a cazurilor de infectare (covid-19) în Dâmbovița. Cresc incidențele, peste tot. La Târgoviște sunt peste 200 de cazuri active (date 13 ianuarie)

in Actualitate/Sănătate by
Banner

Numărul cazurilor active, de persoane infectate cu noul coronavirus, continuă să crească accelerat în județul Dâmbovița. În consecință și valoarea incidenței este în creștere, în din ce în ce mai multe localități. Conform celei mai recente comunicări oficiale (13 ianuarie), realizată de Prefectura Dâmbovița, sunt 4 localități în scenariul roșu de funcționare ( incidență de peste 3/1000), respectiv Tătărani, Cândești, Râu Alb, Ciocănești. În alte 17 localitați s-a intrat în scenariul galben de funcționare (incidență mai mare de 1,5 la mie).

La Târgoviște sunt cele mai multe cazuri active ( număr în creștere constantă, în ultimele zile), respectiv 201, iar incidența a ajuns la o valoare de 2,19/1000.

În momentul de față, 13 ianuarie 2022, mai sunt doar 14 localități dâmbovițene unde nu se înregistrează niciun caz activ de îmbolnăvire, dar numărul de cazuri noi, raportat zilnic, este în creștere constantă, în județul Dâmbovița, în ultima săptâmănă.

Pentru toate datele aferente zilei de 13 ianuarie 2022, click descarcă mai jos:

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Go to Top