fbpx

Platformă de știri și opinii

Târgoviște: Doi tineri au fost sechestrați într-un apartament, de mai mulți indivizi, după ce victimele au abordat o adolescentă pentru a face sex

in Actualitate by
Banner

În dimineața zilei de miercuri, polițiștii dâmbovițeni au fost sesizați, de un tânăr de 20 de ani, din comuna Bărbulețu, cu privire la faptul că, în cursul nopții precedente, în timp ce se afla într-un apartament din Târgoviște, împreună cu un prieten, în vârstă de 19 ani, ar fi fost lipsit de libertate și șantajat de mai multe persoane.

Imediat după sesizare, polițiștii au descins la locuința indicată de partea vătămată, unde au identificat cea de-a doua victimă, tânărul de 19 ani și doi dintre bănuiți.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în intervalul orar 03:00-08:00, cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 45 de ani, ar fi lipsit de libertate în mod ilegal cele două victime, doi tineri, de 19 și 20 de ani, le-ar fi agresat și le-ar fi supus la gesturi umilitoare, înregistrându-i video cu un telefon mobil, întrucât persoanele vătămate ar fi abordat, prin intermediul unei rețele de socializare, o adolescentă, în scopul întreținerii de raporturi sexuale.

Totodată, banuiții ar fi solicitat părților vătămate 20.000 de lei pentru a nu publica imaginile inregistrate pe rețelele de socializare și ar fi sustras un autoturism în vederea folosirii, proprietatea unei dintre victime.

Cei cinci bărbați au fost duși la sediul poliției pentru audieri și dispunerea de măsuri.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, furt în scop de folosință și lovire sau alte violențe, au mai anunțat polițistii de la IPJ Dâmbovița.

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Go to Top