fbpx

Platformă de știri și opinii

Descindere politie

Tânăr dâmbovițean reținut de polițiști, după ce a dat „lovitura” la o grădiniță

in Actualitate by
Banner

Un tânăr de doar 26 de ani riscă să petreacă ceva vreme în spatele gratiilor, după ce a crezut că poate da lovitura vieții, spărgând o grădiniță din localitatea dâmbovițeană Băleni.

Conform celor precizate de polițiștii de la IPJ Dâmbovița:

„La data de 10 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni au documentat activitatea infracțională a unui tânăr de 26 de ani, din localitatea Lazuri, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 2 spre 3 ianuarie, bănuitul ar fi pătruns în incinta unei unități de învățământ preșcolar de unde ar fi sustras un videoproiector.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat magistraților pentru dispunerea de măsuri.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Foto articolImagine cu un caracter ilustrativ

Banner

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Go to Top